• DE
  • GB
  • DK
  • BOOK VÆRELSER
  • Responsive Links

    PÅSKEMENU:


    wave

    Påskefrokost lørdag den 19. april

    2 slags sild m/ tilbehør
    Skidne æg m/sennepssauce
    Æg og rejer m/mayo
    Graved laks
    Lam m/hvidløg og rosmarin
    Ost
    Rabarbertærte

    Pris per person: 225 kr. (ekskl. drikkevarer)


    4-retters påskemiddag langfredag den 18. april samt lørdag den 19. april:

    Stenbidderrogn m. rygeost og radiser
    Skidne æg á la 2025
    Lam i dild og rejer
    Rabarbertærte m. sødt og sprødt

    Pris per person: 450 kr. (ekskl. drikkevarer)


    Påskebrunch søndag den 20. april:

    Vores sædvanlige overdådige brunchbuffet med et påske-twist

    Pris per person: 225 kr. (inkl. te, kaffe og juice)


    OBS! Der tages forbehold for eventuelle ændringer i menuen.




    Find vej: