• DE
 • DK
 • BOOK VÆRELSER

 • Rold har røvet mit hjerte

  wave

  Iværksætter Jørgen Bak Rasmussen fra Mediehuset Wiegaarden i Hobro har købt Rold Gl. Kro. Her skal være mulighed for overnatning for både to- og firbenede. Med 26 værelser, der alle har en aflukket terrasse, kan du medbringe din bedste ven.

   

  Herudover er der 8000 ha skov i gåafstand (Rold Skov), hvor hunden kan luftet, og I finder samtidig Agility- og Hoopers-bane på matriklen.

   

  Hvad vil Jørgen dog med den kro?

   

  Rold Gl. Kro ved Rold Skov i Nordjylland er en af landets ældste kroer. Jørgen Bak Rasmussen fra Mediehuset Wiegaarden i Hobro har gennem længere tid haft et godt øje til den gamle perle. Efter et par gange rundt i rundkørslen, som ligger foran kroen, slog han til og kan nu udvide sit store visitkort med en ny titel: kroejer.

   

  Med passion og vilje ønsker Jørgen at genskabe den kongelige privilegerede Rold Gl. Kro, til stor glæde og fornøjelse for alle fra nær og fjern, der ønsker en krooplevelse som "i gamle dage".

   

  – Det her er en ny begyndelse for Rold Gl. Kro. Vi skriver et nyt kapitel i den gamle kros historie, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Jørgen Bak Rasmussen. 

   

  Book ophold her