• DE
  • GB
  • DK
  • BOOK VÆRELSER
  • Responsive Links

    A LA CARTE MENU:



    ✨ Serveres hver torsdag, fredag og lørdag! ✨



    🥂 FORRETTER

    🐟 FISKEN
    Gravlaks med syrlig fennikelsalat og rævesauce – 105,-
    🐂 OKSEN
    Carpaccio af okse med grønkål vendt i vinaigrette & peberrodscreme – 110,-
    🌱 VEGETAREN
    Grøn gazpacho – frisk grøntsuppe med ristede peanuts og rodfrugtchips – 115,-

    🍽️ HOVEDRETTER

    🐟 FISKEN
    Smørstegt lange med selleripuré, bagte jordskokker, jordskokkechips & sauce blanquette – 265,-
    🦆 FUGLEN
    Grillet andebryst med stegt grønkål, kartofler & appelsinsauce – 225,-
    🐂 OKSEN
    Bøf af oksefilet med pommes Anna, karamelliseret løgpuré & kraftig rødvinssauce – 295,-
    🌱 VEGETAREN
    Langtidsbagt selleri med jordskokkepuré, confiteret fennikel & grillet portobello. Serveres med let tomatsauce – 185,-
    ➕ TILKØB
    Dagens salat som tilbehør – 35,-

    🍰 DESSERTER

    🥧 KANELEN
    Svampet breadpudding med let krydret kanelis – 120,-
    🍎 ÆBLEN
    Kompot af Danmarks nationalæble & Bora-Bora-vanilje i lag med crumble & krystalliseret hvid chokolade – 105,-
    🧀 OSTEN
    Ostetallerken med tre oste, druer, syltede nødder & knækbrød – 145,-

    👧🧒 BØRNERETTER

    DELLEN – Frikadeller med kartofler, brun sauce & lidt grønt – 95,-
    ORMEN – Spaghetti med kødsauce & parmesan – 85,-

    🍽️ Book bord og glæd jer til nye smagsoplevelser – vi kan næsten ikke vente med at servere for jer!

    OBS. Der tages forbehold for eventuelle ændringer i menuen.


    BOOK BORD


    Find vej: