• DE
 • DK
 • BOOK VÆRELSER
 • < tilbage 04-09-2018 - 15:06

  Jørgen Bak Rasmussen åbner hundekro

  Jørgen Bak Rasmussen har købt Rold Gl. Kro. Her vil han skabe et samlingssted for hundeejere med alt, hvad hundehjertet begærer

  Ham med hatten, ham på segwayen, fotograf, udgiver, iværksætter, ener. Kært barn har mange navne, og Jørgen Bak Rasmussen er et af de mennesker, der er en smule svære at placere.

   

  Nu kan han også skrive kroejer på sit imponerende cv, og det er ikke hvilken som helst kro, Jørgen Bak Rasmussen vil skabe i det naturskønne Rold tæt på Danmarks største skov, Rold Skov, hvor der er god mulighed for at gå ture og cykle. For vandhundene vil der også være rig mulighed for at svømme i de 2 søer, Madum Sø og St. Økssø, som også ligger tæt på.

  Rold Gl. Kro skal nemlig transformeres om til et sandt mekka for hunde og deres tobenede venner. Således vil der være små flisebelagte terrasser med møbler og lukket hegn foran alle værelserne, og hele kroen bliver indhegnet.  Alle værelserne får navne efter hunderacer. Og der er selvfølgelig en seng, goodiebags og roomservice til hunden på værelset.

   

  – Vi har også leget med navnet, og det har faktisk været lidt svært. Først mente vi, det skulle hedde Rold Gl. Kro – også for de 4-benede, men nu tænker vi, at vi vil vende det på hovedet og kalde det Hundekroen – også for de 2-benede, siger Jørgen og tilføjer:

   

  – Man er naturligvis også velkommen uden hund, men her bliver hunden ekstra forkælet.

  Rundt om kroen er der store, flotte arealer, som skal omdannes til diverse træningsbaner, så man kan komme ud at lege med hunden, ligesom der vil blive skabt forskellige indendørs faciliteter til blandt andet nose work.

   

  Vigtigst er det, at kroen fremover kommer til at blive drevet 100 procent på hundenes præmisser, så der endelig er et sted, hvor hundeejere med god samvittighed kan tage deres hunde med på en velfortjent ferie. Der er også lagt op til, at kroen kommer til at byde på undervisning, foredrag og uddannelse.

   

  Men hvad skal der egentlig til for at skabe det perfekte sted for hunde og deres ejere. Skal der være et menukort til hunde, er det hunden, der skal dufte til og godkende vinen, skal pissoiret være en lygtepæl, eller skal der spilles Himmelhunden som morgenvækning? Det vil vi rigtig gerne vide, så har Jørgen lovet at lytte til alle forslag.

  Det her bliver stort.

  <